Jak odebrat tituly ze seznamu „Sledovat dál“ na Netflixu

Můžeme diskutovat, zda Série a filmy Netflix Jsou lepší nebo horší než Prime Video nebo HBO, ale není pochyb o tom, že mají materiál v obrovském množství. Skutečnost, že máme tolik obsahu, znamená, že neustále zkoušíme nové seriály nebo se díváme na mnoho filmů, které poté po 5 minutách odstraníme. Nevýhodou je, že jakmile je začneme sledovat, Netflix nás bude nadále naléhavě zobrazovat v seznamu „Pokračovat ve sledování“ na hlavní stránce platformy. Existuje způsob, jak je odtud odstranit?

Jak odstranit titul ze seznamu „Sledovat dál“ na Netflixu

Naštěstí Netflix právě implementoval novou funkci, která nám umožňuje odstranit veškerý obsah, který neplánujeme nadále sledovat. Toto je bohužel charakteristika zatím je k dispozici pouze pro Android, i když se očekává, že se v ne příliš vzdálené budoucnosti dostane i na zařízení iOS. Trpělivost, iphonite přátelé!

Android

Chcete-li odebrat seriál nebo film ze seznamu „Pokračovat ve sledování“ v aplikaci Netflix pro Android, postupujte takto:

  • Otevřete aplikaci Netflix na svém zařízení Android.
  • Posouvejte se v navigačním panelu, dokud se nedostanete do seznamu „Sledujte dál ...”.
  • Vyhledejte seriál nebo film, který chcete odebrat ze seznamu, a klikněte na tlačítko se 3 svislými tečkami, které uvidíte těsně pod obrázkem.
  • Vyberte možnost "Odstranit z řádku“A potvrďte odstranění kliknutím na„ OK “.

K vývoji tohoto kurzu jsme se také pokusili reprodukovat stejný proces na Android TV, i když se zdá, že zatím není k dispozici. Pokud tedy máme TV Box nebo smart TV, budeme si muset počkat na další aktualizaci aplikace. To, nebo zkuste druhou metodu níže.

Mohlo by vás zajímat: 200 tajných kódů k zobrazení všech skrytých seriálů a filmů Netflix

Prohlížeč (Netflix.com)

Jak říkáme, jedná se o funkci, která je zatím k dispozici pouze pro Android. nicméně existuje také další malý trik které můžeme použít k odebrání obsahu ze seznamu „Pokračovat ve sledování“. K tomu musíme použít počítač nebo notebook a otevřít internetový prohlížeč.

  • Jít do Netflix.com z hlavního prohlížeče (Chrome, Firefox, Opera atd.).
  • Přihlaste se pomocí svého uživatelského účtu.
  • Najeďte myší na ikonu svého profilu (umístěnou v pravém horním rohu obrazovky) a klikněte na „Účet”.
  • Přejděte dolů do sekce „Profil a rodičovská kontrola„A vyberte uživatelský profil, ve kterém chcete provést změny.
  • Klikněte na "Aktivita prohlížení”.
  • Zde uvidíte seznam veškerého obsahu, který jste nedávno prohlíželi. Klikněte na ikonu „/“ které uvidíte vedle každého titulu, abyste jej skryli. Tím zmizí z historie prohlížení i z „Nepřestávej sledovat”.

Samozřejmě nezapomeňte, že vymazání v tomto případě není okamžité a úplnému zmizení názvu ze seznamu návrhů Netflix může trvat až 24 hodin.

Doporučený příspěvek: Top 10 alternativ Netflixu

Máte Telegram nainstalován? Získejte nejlepší příspěvek každého dne náš kanál. Nebo pokud chcete, zjistěte vše z našeho facebooková stránka.